WYSIWYG Web Builder

folieri  auto  profesionalefolieri  auto  profesionale
FOLIATECHFOLIATECH
  Materiale publicitare        
   
      Bannerele publicitare reprezinta una din metodele clasice de publicitate aducand urmatoarele beneficii clientilor: pozitionare in randul publicului vizat, diferentiere de concurenta si impact vizual puternic.
      La comanda producem bannere din poliplan, cu fata simpla sau dubla. Acestea pot fi inscriptionate cu autocolant special pentru aplicatii exterioare sau pot fi printate. Orice banner produs de firma noastra are o garantie de 12 luni. Preturile sunt orientative si variaza in functie de cantitate.

     Panouri publicitare
     • Panouri din PVC.
     • Panouri  din  poliplan  tensionat  pe  cadru  metalic.  Poliplanul poate  fi  printat in policromie sau inscriptionat cu autocolant de exterior. 
• Panouri din tabla zincata montata pe cadru metalic.

      Casete luminoase
     
Este o modalitate foarte buna de promovare. Va asigura vizibilitatea magazinului sau  afacerii dumneavoastra atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte. Astfel, clientii vor sti exact locatia si domeniul cu care va ocupati.
      Sunt confectionate din poliplan tensionat pe cadru metalic sau stiplex. Pot avea diferite sisteme de prindere, in functie de locul unde va fi montata reclama. Pentru personalizare se folosesc diferite tipuri de autocolant printat sau decupat. 
     
     

0740.396.1130740.396.113