WYSIWYG Web Builder

folieri  auto  profesionalefolieri  auto  profesionale
FOLIATECHFOLIATECH
  Folieri caroserii diverse culori

     Acest serviciu va ofera posibilitatea de a schimba culoarea masinii dumneavoastra rapid, ieftin si curat. Nu mai trebuie sa investiti timp si bani pentru vopsirea masinii. O foliere totala dureaza doar cateva ore, iar costurile sunt mult mai reduse. Folia aplicata se poate indeparta la cald foarte usor si intr-un timp foarte scurt, in cazul in care doriti acest lucru din diverse motive. Autocolantul se poate gasi intr-o gama diversificata de nuante (lucioase sau mate).
     Daca masina este noua si vreti doar sa protejati vopseaua de diferiti factori de mediu si de pietricelele ce pot sari de pe sosea, dar nu vreti sa-i schimbati culoarea, se poate opta pentru foliere cu autocolant transparent 100%. Acesta nu va reduce deloc stralucirea vopselei de pe masina dumneavoastra.
     De asemenea autocolantul poate fi printat în policromie, obtinându-se astfel imagini clare care pot fi aplicate pe autoturism in scop de reclama sau doar ca design.
     In majoritatea cazurilor folierea se face dintr-o singura bucata, excluzand imbinarile, totodata taierile pe autoturism. O foliere corecta pentru noi inseamna folosirea autocolantului adecvat de exterior, acoperirea elementelor caroseriei dintr-o singura bucata, evitand imbinarile, taieturile, evitarea impuritatilor, aplicarea autocolantului la temperatura recomandata de producator.

  Folieri galben taxi

    
Firma noastra ofera servicii de foliere totala in culoarea galbena destinata taxiurilor la preturi avantajoase si intr-un timp cat mai scurt. De asemenea avem numeroase oferte si reduceri pentru clientii fideli.
     La cerere, efectuam diferite scrisuri, preturi, indicative, sahuri, parasolare personalizate etc. Preturile, autorizatiile si sahurile le putem aplica si pe folie magnetica.

 
 
Folieri negru mat.

  Folieri carbon (
Folie carbon / cameleon).

  Folieri integrale cu folie transparenta (Folie protectie).
0740.396.1130740.396.113