WYSIWYG Web Builder

folieri  auto  profesionalefolieri  auto  profesionale
FOLIATECHFOLIATECH
  Folie protectie Oracal (folie transparenta pentru protectia masinilor)

    
A fost creata special pentru aplicarea pe masini, in vederea protectiei impotriva murdariei, a pietricelelor si a zgarieturilor care ataca vopseaua.
     Folia transparenta pentru protectia masinilor poate fi aplicata pe suprafete drepte si usor curbate, de obicei pe partile inferioare ale masinii, cum ar fi: bara din fata, bara din spate, praguri, aripi, usi, etc


 
Seria 651

     Folie adeziva din PVC (amestec monomer/polimer), cu grosimea de 70 microni si cu adeziv permanent. Folia este special creata pentru aplicatii de exterior, pe termen scurt si mediu. Durabilitatea foliei este de 4 ani. 

 
Oraguard 270

     Folie adeziva din PVC, polimerica, transparenta lucioasa, cu grosimea de 150 microni si grad mare de protectie UV. Adezivul permanent. Durabilitatea foliei in exterior este de 5 ani.

 
Oraguard 280

     Folie adeziva din poliuretan, transparenta lucioasa, cu grosimea de 200 microni si grad foarte ridicat de protectie UV. Adeziv permanent.  Structura si grosimea ii ofera o rezistenta ridicata la zgariere, rupere si socuri mecanice. Suprafata foarte transparenta si lucioasa a foliei nu distorsioneaza culoarea vopselei.
     Desi este foarte groasa, 200 de microni, materialul din care este produsa aceasta folie, poliuretanul, ii ofera o flexibilitate ridicata.
     Oraguard 280 poate fi aplicata si in lucrarile de interior.
     Durabilitatea foliei in exterior este de 7 ani.
0740.396.1130740.396.113