WYSIWYG Web Builder

folieri  auto  profesionalefolieri  auto  profesionale
FOLIATECHFOLIATECH
Folii speciale

    
Folie carbon
 
 
Folie adeziva, multistratificata, cu stabilitate dimensionala remarcabila si caracteristici de aplicare optime. Modelul foliei imita fidel structura de carbon, folia pastrandu-si aceasta caracteristica chiar si in urma unui stres termic. Suprafata este semi-mata, cu forme 3D ce ies in relief.
  Este special creata pentru decorarea masinilor, inlclusiv  pentru portiunile cu denivelari si a partilor greu de foliat: oglinzi, spoilere, praguri, eleroane.
  Clientii au posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de folii si nuante de la diversi producatori:

  • Folie carbon 3D Economic ( garantie 3 luni, durabilitate 18 luni, negru)
  • Folie   carbon   Oracal   975   Premium  Carbon  Structure Cast  ( garantie  12  luni, durabilitate 36 luni, 5 nuante) 
  • Folie carbon 3M DI-NOC CARBON (garantie 12 luni, durabilitate 30 luni, 8 nuante)
  • Folie carbon Hexis Cast Carbon (gama HX 30000, garantie 12 luni, durabilitate 36 luni, 8 nuante)

     Folie Vario Chrome (producator Hexis Franta, gama HX 30000)

  Textura  cu efecte speciale de la Hexis. Confera un aspect spectaculos, schimbandu-si nuanta de culori in functie de lumina cazuta pe suprafata ei (folie cameleon). Aceasta gama de folie este disponibila in 10 nuante si are o durabilitate de pana la 5 ani.

    Folie Cast Alligator (producator Hexis Franta, gama HX 30000)

  Folie cu structura multistratificata, fiind special conceputa pentru decorarea autoturismelor, motocicletelor, barcilor si a altor autovehicule si pentru personalizarea obiectelor (telefoane mobile, laptop-uri, mobila etc.). Datorita texturii de aligator, confera un aspect original si impresionant, imposibil de trecut cu vederea.
Catalog culori
0740.396.1130740.396.113